Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το πολύ το "Τάκα - Τάκα" κάνει το παιδί Μαλάκα ;


Ο αυνανισμός

προκαλεί τύφλωση;
Ούτε τύφλωση προκαλεί, ούτε κώφωση, ούτε οτιδήποτε άλλο.
Τα στατιστικά λένε ότι 9 στους 10 άντρες έχουν αυνανιστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους…και ό,τι ο δέκατος λέει ψέματα. Τις τελευταίες δεκαετίες το φεμινιστικό κίνημα, η σεξουαλική επανάσταση και η χειραφέτηση ...
....
των γυναικών έχει απελευθερώσει το ασθενές φύλο και σε αυτό το θέμα.
Όσες έρευνες έχουν γίνει για τον αυνανισμό καταλήγουν ότι δεν προκαλεί «καμία νόσο και καμία μαλακία». Μια έρευνα από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ που μελέτησε ανθρώπους που αυνανίζονταν για χρόνια πάνω από τέσσερις φορές την ημέρα έδειξε ότι ήταν απολύτως υγιείς.
Ο μύθος αυτός οφείλεται κατά κύριον λόγο στην Εκκλησία, η οποία θεωρεί τον αυνανισμό αμάρτημα (τον ονομάζει «η κατά μόνας αμαρτία»).

Είναι φυσικό να αυνανίζονται οι παντρεμένοι;

Οι έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα δείχνουν ότι όχι μόνο είναι συνηθισμένο και για τα δύο φύλα να αυνανίζονται ενώ είναι παντρεμένοι αλλά και ότι είναι επωφελές για τη σεξουαλική τους ζωή. Στις ευεργετικές επιδράσεις αναφέρονται η ανακούφιση από το άγχος, ο καλύτερος έλεγχος των οργασμός και η χρήση του ως εναλλακτικής απόλαυσης στη σεξουαλική ζωή.

Υπάρχει κάποιο όριο στην συχνότητα του αυνανισμού;

Δεν υπάρχει ιατρικά αποδεκτό κριτήριο, το οποίο να καθορίζει τα όρια του «φυσιολογικού» αυνανισμού, αλλά ούτε και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο αυνανισμός, όποια και αν είναι η συχνότητά του, οδηγεί σε κάποια μορφή πνευματικής ασθένειας. Ο αυνανισμός, ωστόσο, χαρίζει σε μια σχέση περισσότερο αισθησιασμό και μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση.

Ο συχνός αυνανισμός συνιστά πρόβλημα;

Είναι γεγονός ότι κυκλοφορούν πολλοί μύθοι σχετικά με τον αυνανισμό οι οποίοι απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει κάποια ηλικία που θα πρέπει να διακόψει κανείς τη συνήθεια να αυνανίζεται. Ο αυνανισμός είναι μία απολύτως φυσιολογική πράξη ερωτισμού, μέσα από την οποία ερχόμαστε σε επαφή με τη σεξουαλικότητά μας και την εξερευνούμε με τη βοήθεια της φαντασίας μας. Δεν έχει καμία βλαβερή συνέπεια και αποτελεί πρόβλημα μόνο όταν το άτομο νιώθει την καταναγκαστική ανάγκη να αυνανιστεί υποχρεωτικά, ακόμη και όταν δεν έχει την ανάλογη διάθεση. Για παράδειγμα κάποιοι άντρες χρησιμοποιούν τον αυνανισμό προκειμένου να ελέγξουν την ποιότητα της στύσης του ή γενικώς για να «τεστάρουν» τον εαυτό τους. Μάλιστα, ακόμη και στις περιπτώσεις αυτές λόγος ανησυχίας υπάρχει μόνον όταν οι καταναγκασμοί αυτοί εκδηλώνονται συχνά και προκαλούν δυσφορία στο άτομο ή επηρεάζουν τη λειτουργικότητά του.

Έχει σχέση ο αυνανισμός με την ακμή και τα σπυράκια;

Καμία απολύτως. Η ακμή οφείλεται σε άλλους λόγους, όπως κληρονομικότητα, κακή διατροφή, άγχος κ.ά. Υπάρχει περίπτωση, κατά τον οργασμό μετά τον αυνανισμό, λόγω της υψηλότερης κυκλοφορίας του αίματος, να ερεθιστούν κάπως τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια. Τίποτα παραπάνω όμως. Προφανώς, η ακμή δεν θα εξαφανιστεί, αν κάποιος ή κάποια σταματήσει να αυνανίζεται.

Ο αυνανισμός προκαλεί…τριχοφυία της παλάμης;

Πάνω από το 90% των ανθρώπων αυνανίζονται. Έχετε δει πολλούς με…μαλλιαρές παλάμες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=2354#ixzz0sqditSxG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου